Ratschings

Wilt u een ontspannende wandelvakantie in Ratschings in het Wipptal in de natuur doorbrengen en met een prachtig uitzicht op de Dolomieten, dan heeft u nu de juiste keuze gemaakt. De Dolomieten zijn majestueuze rotsformaties en nodigen u uit voor een vakantie in Zuid-Tirol.
Logies  Ratschings   »

Vakantie in Racines (Ratschings) - Zuid-Tirol - South Tyrol


Wilt u een ontspannende wandelvakantie in Ratschings in het Wipptal in de natuur doorbrengen en met een prachtig uitzicht op de Dolomieten, dan heeft u nu de juiste keuze gemaakt. De Dolomieten zijn majestueuze rotsformaties en nodigen u uit voor een vakantie in Zuid-Tirol. Wilt u ook de spreekwoordelijke Zuid-Tiroler gastvrijheid meemaken, dan is een gezellig ingericht hotel in Raschings in het Wipptal voor u het ideale vakantieverblijf.

Wandelvakantie in Ratschings in het Wipptal, Zuid-Tirol


De kruidige berglucht en het zachte klimaat vormen de beste voorwaarden voor uw actieve vakantie in Ratschings in het Wipptal. Talrijke goed gemarkeerde wandelwegen voeren u de bergen in en nodigen u uit om te wandelen in Zuid-Tirol, Dolomieten. Hier ontdekt u de mooiste plekjes. Als beproefd doel voor een uitstapje bevelen wij een klim aan naar de fraaie Knappenkapelle St, Magdalena en de Gilfenklamm. De malse bergweiden en de kindvriendelijke omgeving zijn uitstekend geschikt voor een wandeling met kinderen in Ratschings in het Wipptal. Voor een exclusief verblijf in een behaaglijk pension in Ratschings in het Wipptal is eveneens gezorgd.

Veelzijdige sport- en recreatiemogelijkheden in Ratschings in het Wipptal


De veelzijdigheid aan vrije tijd vullende sporten in Ratschings in het Wipptal is groot. De zomer heeft het een en ander voor u in petto, want u kunt niet alleen wandelen in Zuid-Tirol, Dolomieten, maar ook raften in de Fernerbach, zwemmen, paragliden en nordic walking in de Dolomieten. In de winter zorgt het skigebied Ratschings-Jaufen met de moderne liftinstallaties en optimale skipistes voor veel sneeuwplezier en uw wintersportvakantie in het Wipptal wordt één groot avontuur. Na een inspannende, sportieve dag kunt u zich laten verwennen in een wellness hotel in het Wipptal.

Aanbiedingen voor gezinnen met kinderen in Ratschings in het Wipptal


Gebruik de speelplaatsen en het grote aanbod aan service voor kids in Ratschings in het Wipptal, zodat uw familievakantie in het Wipptal een onvergetelijke belevenis wordt. Spel, plezier, spanning en ontspanning, in Ratschings in het Wipptal is het allemaal mogelijk. Ons animatieteam gaat met de kinderen wandelen, met ze op onderzoek uit in het bos, laat ze de dieren op de boerderij van dichtbij meemaken, gaat met de kinderen schat zoeken, indiaantje spelen en nog veel meer. Daarbij past natuurlijk een gezellig familiehotel in de Dolomieten, het ideale alternatief voor u en uw gezin.

Bezienswaardigheden


Beleef het natuur- en cultuurgoed in Ratschings in het Wipptal, Zuid-Tirol, waarbij een bezoek aan onze bezienswaardigheden zeer de moeite waard is. Neem bijvoorbeeld het sprookjesachtige Schloss Wolfsthurn of het streekmuseum voor jacht en visserij. U krijgt een kijkje in onze tradities en uw vakantie in Zuid-Tirol, Italië, wordt hierdoor een echte reis vol belevenissen. Als u een onvergetelijk verblijf in een comfortabele vakantiewoning in Ratschings in het Wipptal wenst, dan bent u hier aan het juiste adres.

Culinaire belevenissen voor de fijnproever


In Ratschings in het Wipptal zijn lekkerbekken helemaal op hun plaats want hier worden de kruidige typische streekgerechten afgewisseld met internationale en mediterrane delicatessen. De uitgebreide menukaart heeft voor elk wat wils. Wij serveren u graag onze lokale gerechten, Speckknödel, Schlutzkrapfen enz. gekroond met een uitstekende wijn uit Zuid-Tirol en uw vakantie in Ratschings in het Wipptal ontpopt zich tot een echte gastronomische reis. Als u op zoek bent naar het ideale logies, dan is een met alle comfort uitgerust hotel in de Dolomieten, Zuid-Tirol precies wat u zoekt.

Hotel Zuid-Tirol